v6sa kirjutas:A mis nendega juhtub? Põlevad katkestusse või lühisesse? Või muutuvad lihtsalt nii aeglaseks, et enne hõõgumahakkamist tuleb kevad?
Mulle öeldi ,et takistus puudus,järelikult katkestus.
Moderaatorid: jr, Moderators
v6sa kirjutas:A mis nendega juhtub? Põlevad katkestusse või lühisesse? Või muutuvad lihtsalt nii aeglaseks, et enne hõõgumahakkamist tuleb kevad?
Rainer kirjutas:v6sa kirjutas:A mis nendega juhtub? Põlevad katkestusse või lühisesse? Või muutuvad lihtsalt nii aeglaseks, et enne hõõgumahakkamist tuleb kevad?
Mul reedel lähevad uued peale,siis saan küsida mis vanadega juhtus.
Aga viga väljendub selles,et miinus kraadidega käivitades on silindris külm ja pime,kolvid hakkavad hirmust ja külmast mootorit väristama
Maasturid kirjutas:Mul masinal läbisõit 112000km ja vahetama pidin EGRi radika mis sellel mudelil on võrreldes eelmiste mudelitega ikka väga "mõnusa" koha leidnud.
Seega jälgige oma masinatel 100000km kandis jahutusvedeliku taset.Pidi üsna levinud viga neil olema.
Paragrahv kirjutas:Tere spetsialistid! Oskate ehk nõua anda. Ranger Wildtrak 2013 automaat. Orig rehvid 265 60 18. Kas neid kannataks vahetada ka 265 65 18 All Terraini vastu.
Kui need sinna sobivad siis mis peaks see miinus olema et tehas ei luba sellist mõõtu kasutada.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist